keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kanssasi jaan hetken tämän, ole mun lähellä.




Täydellinen nainen Hartwall Areenalla laulamassa. Lanan on kaunis ja keikka on aivan upea. Hänen äänensä sai kylmät väreet kulkemaan pitkin selkääni. Samalla keikalla kahden ihanan ystävän tapaaminen ensikertaa. Rakkautta rakkautta ja täydellisiä naisia.
Helsinki on myös upea. Kesäinen sade rummuttaa yöpymispaikkani ikkunoita. Helsingin monenlaiset ihmiskasvot ja se, että jokainen on silti persoonallinen.
 Paras ystävä lattialla makaamassa vieressäni, kun pelataan omenapuhelimillamme mitä turhimpia pelejä. Nauran meikit naamalla ja joka hetkenä olen kiitollinen, että olen löytänyt niin mahtavan ihmisen lähelleni.
Huomenna kohti mummulaa. Oonan syntymäpäivät ja käydään katsomassa paria asuntoakin - olisiko niissä tuleva koti? Mun päätäkin särkee liian usein, mutta en välitä sitä. Opettelen nielemään pillereitä, vaikka se tuntuukin tosi vaikealta, sillä tiedän, että joskus se taito on hyvä omistaa. Kamera on ollut levossa, toisinkuin ompun kamera. Tuntuu, että koko puhelin on täynnä kuvia omasta naamastani, mutta ei kai se haittaa. Instagrammissa keelakatariina ja tällä hetkellä superväsynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti